Safety 2016 –konferenssi: Ratkaisuja turvallisuuden edistämiseen ja tapaturmien ehkäisyyn

Yksi suurimmista kansainvälisistä tapaturmien ja väkivallan ehkäisyn konferensseista, 12th World Conference on Injury Prevention and Safety Promotion - Safety 2016 - järjestetään tänä vuonnaTampereella 18.-21. syyskuuta.

Safety 2016 -konferenssissa esitellään tapaturmatutkimusta ja tutkimukseen pohjautuvia käytännön ratkaisuja, joilla lisätään turvallisuutta ja vähennetään väkivaltaa, itsemurhia, tapaturmia ja onnettomuuksia.

Konferenssissa kuullaan yli 400 suullista esitystä turvallisuuden edistämisestä. Tapahtuman teemat liittyvät muun muassa ikääntyvien turvallisuuteen, työturvallisuuteen, liikenneturvallisuuteen, paloturvallisuuteen, turvalliseen liikuntaan, maatalouden turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen.

Safety 2016 -konferenssin esiintyjät ovat alan kansainvälisiä huippuja, esimerkiksi Timo Partonen, Alexander Butchart, Nick Guldemond, Adnan Hyder ja Vicky Scott.

Safety on joka toinen vuosi järjestettävä kansainvälinen konferenssisarja, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijoita ja tutkijoita. Tapahtumaa ei ole aikaisemmin järjestetty Suomessa.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja tukija Maailman terveysjärjestö WHO, World Health Organization.

Konferenssiin ilmoittautuminen 
Konferenssin ohjelma (linkit vievät THL:n sivuille).

Seuraa Twitterissä: @Satety2016, #Safety2016FIN

Lisätietoja: Laura Kolehmainen, tutkija, Kansallisen organisaatiokomitean sihteeri, THL,  puh. 029 524 7422,  sähköposti: etunimi.sukunimi@thl.fi

Muokattu 15.04.2016