Tapaturmavakuutus 1/2016 ilmestynyt

Tapaturmavakuutus-lehden numero 1/2016 on ilmestynyt.

Lue lehdestä sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän haastattelu, jossa ministeri kertoo ajatuksistaan muun muassa työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä.

Lehden laajassa artikkelissa käsitellään työpaikkaonnettomuuksien tutkintaa eli TOT-menettelyä. TOT-menettely on ollut käytössä 30 vuotta. Artikkelissa on haastateltu Mika Tynkkystä TVK:sta, Kai Valosta Onnettomuustutkintakeskuksesta, Reijo Lehtistä, joka toiminut Rakennusteollisuus RT:ssä ennen eläkkeelle jäämistään, Mika Poikolaista Metallityöväenliitosta, Kimmo Salojokea Fenniasta sekä Tarja Ojalaa SafetyFuture Ky:stä.

Lehdessä esitellään myös TVK:n ja Tilastokeskuksen yhteistyössä tehty analyysi yrityskoon vaikutuksesta työpaikkatapaturmien taajuuteen.

Lehden tilaukset ja osoitteenmuutokset pyydetään tekemään sähköpostitse sanna.holmkvist@tvk.fi -osoitteeseen. Lehdessä sivulla 3 sähköpostiosoitteeseen on lipsahtanut kirjoitusvirhe.

Lehti löytyy digipaper-palvelusta, osoitteesta digipaper.fi/tvl. Palvelun toiminnassa on esiintynyt viime aikoina TVK:sta riippumattomia häiriöitä.

Tapaturmavakuutus 1/2016 (pdf-versio)

Muokattu 13.05.2016