Haemme korvaustiimiimme vakituiseen työsuhteeseen korvausasiantuntijaa

Korvausasiantuntijana tehtävänäsi on työtapaturma- ja ammattitautilain mukainen korvauskäsittely sisältäen tarvittaessa mm. kuntoutustoimeksiannot ja muutoksenhaun käsittelyn. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muualla EU:ssa vakuutettujen työntekijöiden työtapaturma- ja ammattitautitapausten käsittely. Tehtävä sisältää myös yleistä neuvontaa ja asiakaspalvelua. Teet yhteistyötä niin Tapaturmavakuutuskeskuksen sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa ja osallistut oman osaamisesi mukaan myös korvaustoiminnan kehittämiseen, erityisesti ICT-järjestelmäkehitystyöhön.

Mitä tarjoamme?

Teemme merkityksellistä työtä tuomalla turvaa ihmisten jokapäiväiseen arkeen. Haluamme kantaa yhdessä vastuun hyvästä asiakaspalvelusta ja töiden sujumisesta. Meillä saat työkavereiksi seitsemänhenkisen helposti lähestyttävän, sitoutuneen ja osaavan tiimin. 

Tuemme työntekijöiden osaamisen kehittymistä ja huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta.  Meille on tärkeää edistää työyhteisömme henkistä hyvinvointia sekä positiivista ja kannustavaa työilmapiiriä.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kilpailukykyiset henkilöstöedut (mm. liikunta/kulttuuri- ja lounasetu), liukuvan työajan ja kattavan työterveyshuollon. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Ruoholahdessa. Työtä on perehdytysjakson jälkeen mahdollista tehdä pääosin etätyönä.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työtapaturma- ja ammattitautiasioiden käsittelystä sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Työn sujuva hoitaminen edellyttää myös kiinnostusta ja kykyä korvausasioiden kokonaisvaltaiseen hallintaan sekä vahvaa kirjallista ilmaisutaitoa. Odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua tehdä yhteistyötä asiantuntevan tiimimme kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvät ICT-taidot ja olet kiinnostunut antamaan oman panoksesi järjestelmäkehitystyöhön. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on tehtävän kannalta eduksi.

Kiinnostuitko? 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.4. Lisätietoja korvausasiantuntijan tehtävästä antavat korvaus- ja valvontayksikön johtaja Heli Lagerblom torstaina 21.4. klo 13:30-14:30 ja maanantaina 25.4. klo 14:30-15:30 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä (puh. 020 710 1271), varmimmin tavoitettavissa 20.4. ja 25.4. klo 9–10.

Tapaturmavakuutuskeskus

Tapaturmavakuutuskeskus (TVK) on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii työtapaturma- ja ammattitautivakuutusta harjoittavien vakuutusyhtiöiden ja -laitosten keskusyhteisönä. TVK:n lakisääteisinä tehtävinä on muun muassa työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen toimeenpanon kehittäminen, työtapaturmien ja ammattitautien tilastointi ja analysointi sekä vakuuttamisen valvonta. Palveluksessamme on noin 35 henkilöä.