Kuva -

EU:n Hyvien käytöntöjen kilpailun ilmoittautumisaikaa on jatkettu - Vielä ehtii osallistua!

Kemialliset riskit ovat Euroopan työterveys- ja turvallisuusviraston (EU-OSHA) kaksivuotisen työturvallisuuskampanjan teemana. EU-OSHA järjestää kaksivuotisten kampanjoiden yhteydessä kilpailun, jossa etsitään työpaikkojen hyviä käytäntöjä kulloisenkin kaksivuotisen kampanjan teemaan liittyen.

EU-OSHA jakaa Hyvän käytännön kilpailun palkinnot tunnustuksena merkittävistä ja innovatiivisista tavoista edistää työterveyttä ja -turvallisuutta. Parhaillaan meneillään olevassa kilvassa etsitään hyviä käytäntöjä kemiallisten tekijöiden aiheuttamien riskien tunnistamiseen ja hallintaan.

Ehdotuksia kilpailuun voivat esittää kaikki työpaikat ja muut työterveys- ja työturvallisuusriskien ehkäisyyn keskittyvät organisaatiot, jotka ovat kehittäneet tai toteuttaneet hyvän käytännön malleja.

Nyt on viimeinen hetki laatia kilpailuun hakemus. Viimeinen ehdotusten jättöpäivä on perjantai 25.1.2019.

Lue ohjeet kilpailuun osallistumisesta, lataa hakemuslomake ja tutustu aiemmissa kilpailuissa palkittuihin suomalaisiin työpaikkoihin: https://www.terveellinentyo.fi/hyvien-kaytantojen-kilpailu/

Voittajat saavat palkintonsa marraskuussa 2019 pidettävässä seremoniassa Bilbaossa Espanjassa. Suomi on menestynyt hienosti aiemmissa kilpailuissa.

 

14.1.2019

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus
Tietopalvelu ja julkaisut
Tapaturmavakuutuskeskus
;