Kuva -

Janne Reini Tapaturmavakuutuskeskuksen toimitusjohtajaksi

Tapaturmavakuutuskeskuksen (TVK) hallitus on nimittänyt oikeustieteiden kandidaatti Janne Reinin Tapaturmavakuutuskeskuksen toimitusjohtajaksi 1.6.2017 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Jussi Kauman jäädessä eläkkeelle.

Janne Reini siirtyy Tapaturmavakuutuskeskukseen If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n palveluksesta. Reini on toiminut henkilövakuuttamiseen liittyvissä asiantuntija- ja johtajatehtävissä 28 vuotta, joista suuren osan työtapaturma- ja ammattitautivakuutukseen liittyvissä tehtävissä.

"Janne Reinin pitkäaikainen kokemus työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta antaa erinomaisen pohjan TVK:n toiminnan sekä työtapaturma- ja ammattitautivakuutusjärjestelmän toimeenpanon kehittämiselle.", toteaa Tapaturmavakuutuskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kilpinen.

"Odotan innolla ja mielenkiinnolla uutta tehtävääni TVK:ssa. TVK:lla on omalta osaltaan merkittävä rooli suomalaisen työelämän kehittämisessä. Uskon, että voimme yhdessä TVK:n osaavan henkilökunnan ja sidosryhmiemme kanssa viedä tätä vakuutusjärjestelmää eteenpäin entistä paremmin vastaamaan koko ajan muuttuvia tarpeita.", sanoo Janne Reini.

Lisätietoja:
TVK:n viestintä/ Sanna Sinkkilä, puhelin 040 4504 261.

9.6.2017

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus
Tietopalvelu ja julkaisut
Tapaturmavakuutuskeskus

Jaa

Etsitkö näitä:

;