Kuva -

Vakuutusrekisterin palvelutapaan muutos

Vakuutusrekisterin palvelutoiminta hoitolaitoksille ja Aluehallintovirastoille toimii 2.5.2018 alkaen ensisijaisesti sähköpostilla osoitteessa vakuutusrekisteri@tvk.fi.

Rekisteritiedustelusähköpostiin kirjataan työtapaturmassa vahingoittuneen henkilön työnantajan y-tunnus ja nimi ja vahingoittuneesta pelkkä nimi, ei henkilötunnusta.

Tiedusteluja voi edelleen tehdä myös puhelimitse, mutta puhelinpalvelun päivystysaika on rajattu arkipäiviin klo 9:30-10:30. Puhelinpalvelun numero on 040 922 0930.

Sähköpostitiedusteluihin vakuutusrekisteristä vastataan mahdollisimman nopeasti. Jos vakuutuksenottajan yksilöiminen edellyttää luottamuksellisen tiedon lähettämistä, lähettää TVK pyynnöstä kysyjälle erikseen linkin turvapostiin.

Lisätietoja: Janne Sysi-Aho, puh. 0400-157936, janne.sysi-aho@tvk.fi

Mikä on vakuutusrekisteri?

Vakuutusrekisteriä käytetään korvausvastuullisen vakuutusyhtiön selvittämiseen tilanteissa, joissa vakuutusyhtiötietoa ei saada vahingoittuneelta tai työnantajalta suoraan.

Tapaturmavakuutuskeskus ylläpitää työtapaturma- ja ammattitautilain mukaan rekisteriä työnantajista, joilla on pakollinen työtapaturma- ja ammattitautivakuutus työntekijöillensä.

Vakuutusrekisterissä ei ole tietoja yrittäjien tapaturmavakuutuksesta, eikä valtion työntekijöiden vakuutusturvasta, mikä on järjestetty Valtiokonttorista.

Tiedot toimitetaan vakuutusyhtiöistä kuukausittain, joten vakuutusrekisterin tiedot eivät ole reaaliaikaisia.

12.4.2018

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus
Tietopalvelu ja julkaisut
Tapaturmavakuutuskeskus
;