Webbsidans undersidor:

Besök vårt kontor

Ärade mötesgäst, Östersjögatan 11–13 ligger i Gräsviken nära Helsingfors centrum. Det är mycket enkelt att komma till vår byrå till exempel med kollektivtrafik.

Med metro: Vår byrå ligger mittemot Gräsvikens metrostation. Det tar bara några minuter att åka med metron från Helsingfors centrum (t.ex. från Järnvägsstationen).

Med buss: Buss 22 stannar på hållplatsen som finns alldeles nära vår byrå. Hållplatsens namn är Gräsviken (M) (Östersjögatan 19).

Med spårvagn: Spårvagnar 7, 8 och 9 stannar i närheten av vår byrå. Hållplats för spårvagn 8 är Gräsviken (M) (Östersjögatan 19) och hållplats för spårvagnar 7 och 9 är Västra länken (Gräsvikskajen).

Vårt kontor ligger ungefär två kilometers promenad från Helsingfors central­station.

Med cykel: Det finns ett cykelställ för gäster i Östersjögatan 11–13 gården för att låsa cykeln säkert. Parkeringsplatsen för stadscyklar ligger vid Itämerentori, alldeles intill vårt kontorshus.

Med bil: På innergården vid Östersjögatan 11–13 finns det 10 gratis parkeringsplatser för besökare, platserna är avsedda för kortvarig parkering. Meddela bilens registernummer, besöksmålet och besökets längd i husets reception. Om alla parkeringsplatser är upptagna finns det avgiftsbelagda platser i parkeringshuset i fastigheten intill. Du kan köra in i parkeringshuset från innergården vid Östersjögatan 7–9 eller från Porkkalagatan.