Sivun alasivut:

Tietoa sivustojemme saavutettavuudesta

Tvk.fi ja trhv.fi sivustomme on julkaistu 8. syyskuuta 2020. Sivustojen rakenteiden ja sisältöjen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota saavutettavuusvaatimuksien täyttämiseen. 

Tapaturmavakuutuskeskuksen ja Työntekijäin ryhmähenkivakuutuksen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelujamme www.tvk.fi sekä trhv.fi. Seloste on laadittu 22.09.2020. Olemme arvioineet palveluidemme saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkopalvelumme täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain. Palveluissamme on myös sisältöä, joka ei täytä täysin saavutettavuusvaatimuksia.

Verkkopalvelumme ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Osa sivustoillamme olevista pdf-lomakkeista ja pdf-tiedostoista, jotka on julkaistu 23.9.2018 jälkeen, ei ole vielä saavutettavassa muodossa. Kaikki 23.9.2018 jälkeen julkaistut tiedostot työstetään saavutettaviksi talven 2020-2021 aikana.

Verkkokurssi työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta ei ole vielä saavutettavuusvaatimusten mukainen. Verkkokurssin saavutettava versio julkaistaan sivuillamme syksyn 2020 aikana.

Osassa korvaustarinoita puuttuu osassa kuvituskuvista merkintä kuvituskuvasta tai kuvan vaihtoehtoinen teksti. Puutteet korjataan talven 2020-2021 aikana.

Microsoft on ilmoittanut lopettavansa Internet Explorer (IE) -internetselaimen tuen elokuussa 2021. Pyrimme varmistamaan, että sivustoamme voi käyttää IE-selaimella elokuuhun 2021 asti. Sivuston ulkoasu ja toiminnallisuudet ovat kuitenkin erilaisia IE:llä selatessa. Paremman käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme lataamaan IE:n sijaan jonkun muun selaimen, mikäli se on mahdollista.

Verkkopalveluidemme ei saavutettava sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kaikki sivustoillamme oleva sisältö ei kuulu lainsäädännön piiriin. Sivustoillamme on toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, exe), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 ja jotka eivät ole saavutettavia.

Lisäksi sivustoillamme on videoita ja animaatioita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020 ja jotka eivät ole kaikilta osiltaan saavutettavia.

Näiden tiedostojen sisältöjä saavutettavassa muodossa voi pyytää sähköpostilla osoitteesta TVKviestinta@tvk.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalveluissamme?

Kerro puutteesta meille alla olevalla verkkolomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Palautteesi TVK:n tai trhv.fi-verkkosivujen saavutettavuudesta