Miksi korvaus evättiin -verkkoesite avuksi korvausratkaisun ymmärtämiseen

Miksi vakuutuslaitos lopetti korvauksen maksamisen, vaikka satutin olkapääni työtapaturmassa? Miksi vakuutuslaitos katsoo sairauslomani johtuvan kulumasta, vaikka minulla ei ole ollut olkapäässäni mitään vaivaa ennen työtapaturmaa?

Miksi korvaus evättiin -verkkoesite esitelee lyhyesti tyypillisimmät vammutumiset, joista annetut korvauspäätökset tuottavat korvauksenhakijalle pettymyksen, sekä myös perustelut miksi korvausta ei näistä työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta makseta.

Esite on tarkoitettu avuksi esimerkiksi työtapaturmaan joutuneille työntekijöille, heitä työpaikoilla neuvoville työsuojeluvaltuutetuille, -päälliköille ja -asiamiehille sekä esimiehille.

Esitteellä käydään läpi tapausesimerkkien avulla selän, polven, olkapään ja akillesjänteen vammat, vatsan alueen tyrät, työliikekipeytyminen sekä aivovammat.

Esite löytyy ylänavigaatiosta kohdasta: Korvaaminen/Korvausesimerkit-sivun alasivulta Miksi korvaus evättiin?. Sivulla on myös tulostamista varten tehty pdf sivun sisällöistä.

Miksi korvaus evättiin somekuva.jpg