Kuva -

TVK:n julkaisut

Tapaturmavakuutuskeskuksen julkaisusarjan sekä analyysisarjan julkaisut löytyvät TVK:n julkaisusarjat -sivulta.

Kuvistuskuva vakuutuskäsikirjasta

Vakuutuskäsikirja

Vakuutuskäsikirjan (825kt, pdf) on laatinut ja sitä ylläpitää TVK:n vakuutusverkosto. Verkosto ottaa mielellään vastaan palautetta käsikirjan kehittämisestä. Palautetta voi lähettää verkostovastaavalle (elina.holmas@tvk.fi). 


Työtapaturmavakuutus numeroina 2018

Kattava paketti suomen työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen tilastotiedosta. Julkaisua päivitetään sitä mukaan, kun uutta tietoa on saatavilla. 

Työtapaturmavakuutus numeroina 2017 julkaisun kansilehti, jossa otsikko ja vuosiluku. Kuvassa arkkitehdin kädet, jotka kasaavat pienoismallia.


Tilastojulkaisu 2009-2018


 Ammatti- ja vastuuluokitus

Ammattiluokitus TK 2010 (otettu käyttöön vakuutuslaitoskohtaisesti 1.1.2015 tai 1.1.2016) sekä TVK:n ylläpitämä riskiluokitus (voimaan 1.1.2015)Ammattiluokkien jako riskiluokkiin:

TVK:ssa on muodostettu ammattiluokille kolmiportainen riskiluokitus – pieni riski, keskisuuri riski, suuri riski – tukemaan ammattiluokan valintaa tulorekisterissä tilanteissa, joissa vakuutettu tekee yhtä paljon työtä kahdessa tai useammassa eri ammatissa. TilastojulkaisutTyöturvallisuusjulkaisutTapaturmavakuutuslain soveltaminen - vanhat esitteet

20.6.2019

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus
Tietopalvelu ja julkaisut
Tapaturmavakuutuskeskus

Tarinoita korvaustilanteista

Miksi vakuutusyhtiö epäsi korvaukset? Miksi vakuutusyhtiö maksaa ensin korvauksia ja sitten lopettaa niiden maksamisen, vaikka sairausloma vielä jatkuu?

kuvituskuva, piirroshenkilö satuttaa olkapään

;