Avoin työpaikka: Korvausasiantuntija

Haemme nyt Tapaturmavakuutuskeskukseen vakituiseen työsuhteeseen korvausasiantuntijaa.

Mitä tarjoamme?

Korvausasiantuntijana tehtäviisi kuuluu Tapaturmavakuutuskeskuksen vastuulla olevien vahinkotapausten korvauskäsittelytehtävät laaja-alaisesti (sisältäen mm.  muutoksenhaun prosessit) sekä kehittämistehtäviä (esimerkiksi ohjeistusten laatiminen ja työprosessien kehittäminen). Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua. Teet yhteistyötä niin Tapaturmavakuutuskeskuksen sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa ja osallistut oman osaamisesi mukaan myös ICT-järjestelmäkehitystyöhön käyttäjäkokemuksen näkökulmasta.

Teemme merkityksellistä työtä tuomalla turvaa ihmisten jokapäiväiseen arkeen. Haluamme kantaa yhdessä vastuun hyvästä asiakaspalvelusta ja töiden sujumisesta. Meillä saat työkavereiksi kahdeksanhenkisen helposti lähestyttävän, sitoutuneen ja osaavan tiimin. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi rytmittämiseen.

Työviihtyvyys on meille tärkeää ja olemmekin työyhteisönä saaneet hyviä tuloksia henkilöstötutkimuksesta. Tuemme työntekijöiden osaamisen kehittymistä ja huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta.  Haluamme edistää työyhteisömme hyvinvointia sekä positiivista ja kannustavaa työilmapiiriä.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kilpailukykyiset henkilöstöedut (mm. liikunta/kulttuuri- ja lounasetu), liukuvan työajan, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Lisäksi voit käyttää liikuntaan työaikaa yhden tunnin joka viikko. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Työtä voi tehdä pääasiallisesti etätyönä, johon tarjoamme hyvät etätyövälineet. Etätyö mahdollistaa työntekemisen muilta paikkakunnilta, mutta odotamme myös valmiutta tulla toimistolle.

Mitä odotamme?

Tehtävä sopii erityisesti henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta työtapaturma- ja ammattitautiasioiden käsittelystä sekä soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi, sairaanhoitaja tai fysioterapeutti).

Lisäksi toivomme sinulta:

  • kiinnostusta ja kykyä korvausasioiden kokonaisvaltaiseen hallintaan
  • vahvaa kirjallista ilmaisutaitoa
  • itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua tehdä yhteistyötä asiantuntevan tiimimme kanssa
  • hyviä ICT-taitoja ja kiinnostusta järjestelmäkehitystyötä kohtaan

Sujuva englannin ja ruotsin kielen taito on tehtävän kannalta suureksi eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja korvausasiantuntijan tehtävästä antavat korvaus- ja valvontayksikön johtaja Heli Lagerblom, puh. 040 450 4216, maanantaina 13.5. klo 14:30–15:30 ja keskiviikkona 22.5. klo 14:30-15:30 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä, puh. 020 710 1271, varmimmin tavoitettavissa 15.5. klo 13:30-14:30 ja 20.5. klo 10–11.

Palkkauksemme perustuu tehtävien vaativuuden arviointiin (Korn Ferry Hay-luokitus) ja palkkauksen taso sijoittuu vakuutusalan mediaanipalkoissa kilpailukykyiselle tasolle, jota täydentää tulospalkkiojärjestelmä.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.5. 
Hakuilmoitus ja hakulomake

Tietoa Tapaturmavakuutuskeskuksesta

Tapaturmavakuutuskeskus on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii työtapaturma- ja ammattitautivakuutusta harjoittavien vakuutusyhtiöiden ja -laitosten keskusyhteisönä. Me koordinoimme ja kehittämme työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen toimeenpanoa. Lakisääteisenä tehtävinämme on muun muassa työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen toimeenpanon kehittäminen, työtapaturmien ja ammattitautien tilastointi ja analysointi sekä vakuuttamisvelvollisuuden valvonta. Käsittelemme myös vakuuttamattomassa työssä sattuneiden vahinkotapahtumien korvausasiat.